Vreme še naprej kroji sezono, nova odpoved

Foto: Epa
Foto: Epa
Danes brez smučanja v Val Gardeni.
Oglej si celoten članek

Danes v italijanski Val Gardeni ne bo drugega treninga smuka pred hitrostnimi tekmami svetovnega pokala alpskih smučarjev, je danes zjutraj po posvetu s Fisom odločil organizacijski odbor.

Po nočnem sneženju in glede na neugodno vremensko napoved za ta dan je Fis sporočil, da se bodo povsem osredotočili na pripravo prog za četrtkov smuk.

V četrtek zjutraj bi lahko spet snežilo, a vreme na tekmovalne dni naj bi bilo stabilno. Že v torek so smučarji opravili prvi trening, tako da tekme lahko izpeljejo.

V soboto sledi še en smuk v Val Gardeni, še prej v petek pa je na sporedu superveleslalom. Kako se bo proga spremenila zaradi novega snega, še ni znano.

Odpovedi v tej alpski sezoni niso nič nenavadnega: sedem od devetih tekem je bilo odpovedanih zaradi vremenskih razmer.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:47 13. December 2023.

    Ojoj cirkus in cirkusanti imajo težave s snegom..!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.