Vreme spet onemogočilo izvedbo tekem

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Vremenske razmere so jo še enkrat zagodle Nogometni zvezi Slovenije, ki je morala odpovedati današnjo tekmo med Celjem in Mariborom, prav tako pa so odpovedane preostale zaostale tekme 25. kroga, ki bi se morale odigrati v sredo.
Oglej si celoten članek

Zaradi neugodnih vremenskih razmer je 25. krog Prve lige Telekom Slovenije, ki bi moral biti odigran danes in v sredo, 3. aprila, prestavljen na sredo, 17. april, so danes sporočili z Nogometne zveze Slovenije. Gre za krog, ki bi moral biti prvotno odigran že 27. marca, a so ga že takrat odpovedali zaradi novozapadlega snega.

Že danes bi morala biti na sporedu tekma med Celjem in Mariborom, v sredo pa še obračuni Aluminij - Olimpija, Luka Koper - Mura, Domžale - Rudar in Triglav Gorica.

Konec tedna je na sporedu 27. krog prvenstva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.