Vrgel, stekel skozi vrata, zadel

Srednješolska košarka v ZDA marsikdaj ponudi kakšen zanimiv posnetek in tudi tokrat ni nič drugače. Marvey'o Otey je zadel neverjeten met na tekmi v Virginii.
Oglej si celoten članek

Velikokrat vidimo kako košarkarji žogo v zadnji sekundi vržejo skozi obroč s sredine igrišča ali drugih podobno težkih situacij. Prav neverjeten podvig pa je uspel mlademu srednješolcu Marvey'o-u Oteyu v ZDA, ki je z zadnjimi napori še ujel žogo, ki mu jo je podal soigralec in jo zalučal proti košu. Na presenečenje vseh, je žoga našla tarčo in Otey je vknjižil tri točke, sam pa tega sploh ni videl.

Po metu se namreč ni mogel ustaviti, tako da je stekel skozi vrata telovadnice in se tako ni mogel poveseliti ob neverjetnem dosežku. Sedaj je verjetno ta met že nekajkrat pogledal, saj je postal prava senzacija na internetu in to zasluženo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.