Vrnitev kralja, Cleveland ponorel

Štiri leta so dolgo obdobje. Ko je Lebron James leta 2010 zapustil Cleveland in odšel v Miami je bil največji izdajalec, zdaj ga pričakujejo kot junaka
Oglej si celoten članek

"Upam, da nikoli ne bo osvojil nič. Zame je mrtev," so pred štirimi leti odločitev LeBrona Jamesa pospremili navijači ekipe Cleveland Cavaliers, nekatere pa je njegova selitev na Florido spravila celo v solze. "To je klofuta našemu mestu," so leta 2010 menili navijači, ki pa so zvezdniku zdaj pripravljeni popolnoma odpustiti štiriletno nezvestobo. Ob naznanitvi njegove vrnitve je Cleveland povsem ponorel.

James pravi, da navijačem ni ničesar zameril: "Za vrnitev v Cleveland sem potreboval ženino in materino podporo. Za mojo družino je bilo težko sprejeti žvižge navijačev Clevelanda, gledati, kako ti zažigajo moj dres. Tudi moja čustva so bila mešana. Najlažje bi bilo reči, da z njimi nikoli več ne želim imeti opravka, a treba je pomisliti tudi na drugo stran. Kaj bi bilo, če bi bil sam otrok, ki mu je nek športnik idol? Nekdo zaradi katerega želi postati boljši, nato pa ta športnik odide drugam.  Kako bi odreagiral? Vsi delamo napake, tudi jaz sem jih v preteklosti storil. Kdo pa sem jaz, da bi lahko vsem očital minule dogodke?"

Vrnitev Jamesa za klub sicer ne bo poceni. Podpisal bo maksimalno pogodbo, ki mu jo lahko Cleveland ponudi. V štirih leth bo tako prejel 88,1 milijona dolarjev (64,7 milijona evrov). V naslednji sezoni bo zaslužil 20,644,400 zelencev, vsako leto pa bo dobil še povišico v vrednosti 928,998 dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.