Vrnitev v zmajevo gnezdo

Foto: Profimedia
Košarkarji Olimpije so dobili novo okrepitev.
Oglej si celoten članek

V vrste košarkarskega kluba Petrol Olimpije se po dveh sezonah v italijanskem Brindisiju vrača nekdanji član članskih in mladinskih selekcij ljubljanskega kluba Blaž Mesiček. Slovenski reprezentant je s klubom sklenil dveletno pogodbo.

Enaindvajsetletni in 197 cm visoki branilec je v minuli sezoni v dresu Brindisija v italijanskem državnem prvenstvu v povprečju na tekmo dosegal 23,6 točke, 2,4 skoka in 1,2 podaji.

Mesiček je košarkarsko kariero začel v domačem Grosuplju, nato se je preselil k Olimpiji. Pred odhodom v Brindisi je kot posojen igralec nastopal še za Škofjo Loko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.