Vrnitev zvezdnice belega cirkusa

Foto: EPA fenninger maze
Dvakratna olimpijska prvakinja se vrača v svetovni pokal.
Oglej si celoten članek

Anna Veith, dvakratna dobitnica velikega kristalnega globusa (2014, 2015), je napovedala svojo vrnitev na tekmah svetovnega pokala v kanadskem Lake Louisu.

Veithova je izpustila uvodni preizkušnji v avstrijskem Söldnu konec oktobra in v finskem Leviju v začetku novembra, na veliki sceni pa je odsotna vse od februarja letos, ko je odšla na operacijo kolena.

Osemindvajsetletna Avstrijka je doslej dosegla 14 zmag v svetovnem pokalu. V svoji zbirki ima tudi tri naslove svetovne prvakinje (kombinacija, superveleslalom in veleslalom) in dve olimpijski odličji. Obe je osvojila v ruskem Sočiju 2014, v superveleslalomu zlatega, v veleslalomu pa srebrnega leska.

Lake Louise bo v začetku decembra gostil dva ženska smuka (1. in 2. december) in superveleslalom (3. december).

Foto: Profimedia anna veith

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.