Vroč boj za hrvaškega reprezentanta

Foto: Profimedia Hrvat čaka na odločitev o njegovi usodi.
Hrvat čaka na odločitev o njegovi usodi.
Svetovno prvenstvo v nogometu je močno dvignilo ceno hrvaškim reprezentantom.
Oglej si celoten članek

Med močno zaželenimi je Domagoj Vida, ki si kruh služi v Turčiji pri Bešiktašu. Vida v klubu nima vidnejše vloge, zato ni pričakovati, da bi v klubu močno nasprotovali njegovemu odhodu. Glede na povpraševanje pa bodo zagotovo želeli zaslužiti. 

Prvi so si ga zaželeli v Liverpoolu in West Hamu. Slednji naj bi poslal ponudbo, vredno 22 milijonov evrov, ki pa jo je Bešiktaš takoj zavrnil. Turški in angleški mediji poročajo, da naj bi se predstavniki redsov v kratkem zglasili v Istanbulu, kjer naj bi na mizo dali ponudbo v višini 30 milijonov evrov. 

Angleži se bodo morali potruditi, saj naj bi se v igro vmešala tudi Barcelona, ki naj bi tudi ponudila 30 milijonov evrov. 

dezurni@zurnal24.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:00 24. Julij 2018.

    Ma kaj te to briga,saj ni tvoj brat,,,njegov problem

  • 11:20 23. Julij 2018.

    moti me, da je nacionalno usmerjen, drugac je dober obrambni igralec

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.