Vroča Avstralka zažiga s promocijo golega deskanja

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Po številnih zapletih in večmesečni zamudi je luč sveta ugledal deskarski film Skin Deep.
Oglej si celoten članek

Avstralski deskarki Felicity Palmateer je naposled uspelo dokončati kratki film Skin Deep, s katerim želi promovirati golo deskanje na vodi.

Projekt je bil v zaključni fazi produkcije že sredi lanskega leta, a se je kolesje takrat iz nepojasnjenih razlogov ustavilo. 

V kratkem filmu se prepletata dve Avstralkini največji strasti, deskanje na vodi in umetnost, obenem pa gre za prikaz osebne intepretacije brezmejne svobode.

"S tem, ko sem sprejela svojo ženstvenost, sem veliko pripomogla k svoji samozavesti in samosprejemanju," je pojasnila deskarka.

"Ocean je moje igrišče, ki že od malih nog sooblikuje moje življenje. Deskanje in umetnost sta sredstvi meditacije, motivacije in pobega. Najbolje se počutim, ko deskam ali ustvarjam," je dodala.

Produkcija filma je bila zelo zahtevna, saj je iskanje primernih lokacij za snemanje oteževala golota.

"Številna območja, ki so primerna za deskanje, so zasedena skozi celo leto, zato je bilo zelo težko najti ustrezna mesta," je še povedala Avstralka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:50 6. December 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želijo najti parrtnerja za sseks

  • 08:41 6. December 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - odličen prrojekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za seks

  • 04:57 6. December 2020.

    www︎.︎Devmar︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za sseks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.