Vroča dekleta motošporta

Foto: Žurnal24 Mnogi jim zavidajo blišč, denar, predvsem pa lepa dekleta. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Avtomoto dirke so razen zaradi vonja po zažganih pnevmatikah, oktanskih erupcij in glasnih pogonskih strojev privlačne tudi zaradi seksi deklet, ki se pogosto zadržujejo v boksih.
Oglej si celoten članek

Preverili smo, ali vozniki v Formuli 1, MotoGP in tekmovanju NASCAR ljubijo prav takšna dekleta ali so jim pri srcu drugačne ženske. Skorajda ne obstaja zaljubljenec v avtomoto šport, ki dirkačem ne bi zavidal, da se zadržujejo v družbi seksi lepotic, zaradi katerih bi tudi mrtvecu zavrela kri. Mnogi pa napačno verjamejo, da mnoge od teh deklet končajo s poročnim prstanom na roki, ki jim ga podari kateri izmed dirkačev. Temu vendarle ni tako.

Ingrid Vandebosch (Jeff Gordon, NASCAR)
Belgijska supermanekenka in občasna igralka Ingrid Vandenbosch je žena NASCAR voznika Jeffa Gordona. 170 centimetrov visoko in 55 kilogramov težko Ingrid dogovor z modno agencijo obvezuje, da skriva svoja leta. Predpostavlja se, da je rojena leta 1972. Kot igralka se je pojavila v vlogi roparjev v filmu Taxi in v komediji Going Greek iz leta 2001.


Cora in Ralf Schumacher © AFP

 

Cora Schumacher (Ralf Schumacher, Formula 1)
Cora Schumacher, žena sedaj že nekdanjega voznika moštva Toyota Ralfa Schumacherja, spada med najbolj privlačne partnerice voznikov v karavani Formule 1. Z Ralfom sta poročena že sedem let, skupaj pa imata šestletnega sina Davida. Cora je kariero zgradila kot fotomodel in voditeljica nemške različice glasbene oddaje Top of the Pops. Pred nekaj leti se je navdušila za dirke in sodelovala v prvenstvu Mini Challenge. Leta 2006 je v seat leonu supercopa nastopala kot sovoznica Christina Surerja v tekmovanju DTM.


Eleonora Pedron in Max Biaggi  © AFP

 
Eleonora Pedron (Massimiliano "Mad Max" Biaggi, MotoGP)
Miss Italije leta 2002 je razen po razmerju z "Mad Max" Biaggijem znana tudi po tem, da je zaradi neprimernega oblačenja dobila odpoved z mesta voditeljice vremenske napovedi. Čeprav je italijanska televizija preplavljena z razgaljenimi voditeljicami in hostesami, je direktor televizije Rete 4 Elenore odpustil, potem ko so se gole fotografije lepotice pojavile v neki moški reviji.

Jenny Räikkönen (Kimi Räikkönen, Formula 1)
Jenny Räikkönen si je leta 2000 nadela lento miss Skandinavije. Z ledenim Fincem se je poročila leta 2004. Zase pravi, da ji je pri moških najpomembnejša njihova osebnost. V otroštvu je bila zelo aktivna, njeno drugo ime je bilo "Turbo". Na lepotnih tekmovanjih se je prvič pojavila pri rosnih 14 letih. Prva zmaga je sledila dve leti pozneje. Kot manekenki ji je najbolj všeč to, da je vsak dan drugačen. Kimijevo ženo bi lahko uvrstili v kategorijo "ljubi vse, kar ljubijo mlada dekleta": njen najljubši pevec je Ricky Martin, igralca Brad Pitt in Tom Cruise, barva modra, avtomobil pa mercedes-benz.


Jenny in Kimi Räikkönen © AFP

 

Esther Canadas (Sete Gibernau, MotoGP)
Španska igralka in fotomodel Esther Canadas se je rodila leta 1977. Kariero manekenke je začela po pregovarjanju matere, potem ko je že pri 14 letih v višino merila 178 centimetrov. Leta 1996 se je preselila v New York, kjer je na modnih stezah nosila kreacije vseh najbolj znanih modnih oblikovalcev. Za njo je že propadli zakon z nizozemskim manekenom Markom Vanderloomom, leta 2004 pa sta s svojim zdajšnjim možem in nekdanjim voznikom v MotoGP Setejem Gibernauom dobila naraščaj.


Esther Canadas in Sete Gibernau (v ozadju) © AFP

 

Raquel Del Rosario (Fernando Alonso, Formula 1)
Izbranka dvakratnega svetovnega prvaka, Španca Fernanda Alonsa, Raquel Del Rosario se ukvarja z glasbo. Talent pevke popularne španske rock skupine El Sueno de Morfeo je vzšel že v mladosti. Sedaj 25-letna lepotica je pri 14 letih poprijela za kitaro in začela pisati na stotine pesmi. Novembra leta 2006 je kot bomba odjeknila novica, da se bo poročila s španskim junakom Formule 1 Fernandom Alonsom. Novica ni bila nikoli uradno potrjena, zanikal jo je tudi par.


Raquel Del Rosario in Fernando Alonso © AFP

 

Adriana Stoner (Casey Stoner, MotoGP)
Casey Stoner, aktualni svetovni prvak v razredu MotoGP, je Slovakinjo Adriano Tuchyn spoznal leta 2003 na eni izmed motociklističnih dirk. Adriana je šampiona na ducatiju zaprosila, da se ji podpiše na trebuh. Redno sta se začela videvati leta 2005, ko je dopolnila 16 let, poročila pa sta se januarja letos.


Adriana in Casey Stoner © AFP

 

Connie Montoya (Juan Pablo Montoya, NASCAR)
Nekdanja manekenka Connie Montoya je diplomirala na pravni fakulteti v Miamiju, trenutno pa se posveča svojemu možu Pablu, sinu Sebastianu in hčerkici Paulini. Connie je organizatorka številnih dobrodelnih prireditev, pri čemer ji velikodušno pomaga soprog.


Connie in Juan Pablo Montoya © AFP

 

Karen Minier (David Coulthard, Formula 1)
Zablestela je kot manekenka, televizijsko kariero pa je začela na TF1, kjer je v letih 2003 in 2004 pred dirkami intervjuvala voznike Formule 1. Trenutno je zaposlena na belgijski televiziji. Pred Davidom sta bila njena slavna partnerja Miguel Cancio Martins, arhitekt in dekorator slavnih pariških in mednarodnih nočnih klubov, ter Stephan Ratel, poslovni mogotec. Z Davidom se bo poročila marca leta 2008 na Karibih.


Karen Minier in David Coulthard © AFP

 

Florence Brudenell-Bruce (Jenson Button, Formula 1)
Jenson Button je aprila pred VN Malezije predstavil svoje novo dekle, Florence Brudenell-Bruce, o kateri je znano le, da je 21-letna študentka. Kmalu po premieri pred fotografi je zaljubljeni par odhitel na kratke počitnice v St. Tropez, kjer jim nadležni paparaci britanskega tabloida The Sun niso dali miru. Florence je stalna gostja jet-set zabav. Jenson pravi, da mu Florence pogosto predlaga, kakšno taktiko bi moral ubrati na dirki, on pa jo mora utišati, da mu ideje ne bi ukradli
konkurenti iz druge ekipe.


Florence Brudenell-Bruce in Jenson Button © AFP

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.