Vroča deskarka razvnela navijače, nato poniknila

Foto: Print Screen
Profesionalna surferka je požela veliko pozornosti z napovednikom za kratki film Skin Deep.
Oglej si celoten članek

Avstralska profesionalna deskarka na vodi Felicity Palmateer je v zaključku lanskega leta objavila žgečkljiv izsek iz filma Skin Deep in z njim razvnela svoje oboževalce. 

Na posnetku se je 24-letna lepotička v Evinem kostumu predajala užitkom surfanja na vodi. Štiriminutni kratki film so snemali več kot tri leta na Fidžiju, Havajih in v Avstraliji, ob objavi napovednika pa naj bi bil projekt v sklepni fazi produkcije.

Več kot pol leta kasneje provokativni kratki film še vedno ni ugledal luči sveta, čeprav nihče pravzaprav ne ve, kje se je zataknilo. Deskarka je bila ob objavi napovednika zelo aktivna pri promociji, a se odtlej na to temo ni več oglasila.

"Skin Deep je zame umetniški projekt. Združuje moji dve življenjski strasti - umetnost in deskanje. Skin Deep je moja interpretacija popolne svobode. Ocean je moje igrišče, ki me je izoblikovalo celo življenje. Enako lahko rečem za umetnost," je takrat dejala.

Napovednik je izzval mešane odzive.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.