Vroča Lindsey spet razkazuje svoje telo

Foto: Epa lindsey vonn
Nekoč je navduševala na belih strminah, danes žanje pozornost na družbenih omrežjih.
Oglej si celoten članek

Ameriška smučarska zvezdnica Lindsey Vonn tudi po koncu profesionalne kariere življenje zajema z veliko žlico. Nedavno ja za ameriški US Weekly razkrila, da ima v teku več projektov, ob tem pa ji ostane dovolj časa za aktivno udejstvovanje na družbenih omrežjih, kjer svoje sledilce redno razvaja z vročimi fotografijami. 

Tokrat je rekorderka po številu zmag na tekmah svetovnega pokala objavila fotografijo, na kateri se ob bazenu zabava s svojima kosmatincema. "Sončni zahod in mokri psi. To imam najraje," je pripisala in požela 130.000 všečkov.

Vonnova se je upokojila po koncu svetovnega prvenstva 2019 v Areju, kjer je bila bronasta v smuku in takrat osvojila še svoje zadnje odličje na velikih tekmovanjih. Skupno jih je v karieri zbrala 11.

Specialistka za hitre discipline sicer velja za eno najboljših alpskih smučark vseh časov. V karieri je dobila 82 tekem za svetovni pokal in zabeležila 137 uvrstitev na zmagovalni oder. V zbirki ima štiri velike in 16 malih kristalnih globusov ter olimpijsko zlato v smuku (2010).

Svojčas je bila 35-letna Američanka velika tekmica slovenski šampionki Tini Maze, s katero pa danes nimata stikov. To je pred časom v intervjuju za Delo potrdila Mazejeva, ki je dejala, da Vonnovi občasno pošlje kakšno sporočilo, vendar nikoli ne dobi odgovora.

Američanka, ki je imela v karieri ogromno težav s poškodbami, je pred slovesom dolgo smučala v mukah in z opornicama na obeh kolenih. Kronične bolečine in dotrajani sklepi so jo na koncu prisilili v slovo.

"V desnem kolenu nimam hrustanca, v levem pa sprednje križne vezi," je povedala po padcu na superveleslalomu v Areju, kjer je doživela še zadnje bližnje srečanje z belo strmino. Kazalo je celo na neslaven konec bleščeče kariere, a se je pet dni kasneje vrnila na start smukaške tekme in se poslovila z bronom v njeni paradni disciplini.

V svetovnem pokalu je (pre)dolgo vztrajala z namenom, da bi podrla rekord 86 zmag švedskega smučarja Ingemarja Stenmarka, a se je na koncu morala sprijazniti z drugim mestom na večni lestvici.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:59 18. Maj 2020.

    A pa je še zmer farbenblint

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.