Vroča telesa gladiatorskega športa

Foto: Žurnal24 Vroča dekleta in ameriški nogomet. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
V Ameriki so si omislili ženski ameriški nogomet v zapeljivem perilu – sen vsakega moškega. Oglejte si fotogalerijo in pomislili boste, da bi si kupili letalsko vozovnico za ZDA.
Oglej si celoten članek

Golota in šport se prodajata, kar dobro vedo v Združenih državah Amerike. Omislili so si žensko ligo ameriškega nogometa, gledalce pa lovijo predvsem na zapeljiva telesa. Da bi bilo vse skupaj še bolj privlačno, ženskam drese predstavlja kar seksi spodnje perilo. Na posamezen ogled tekme (na osebo) prek televizije zaslužijo 12 ameriških dolarjev, kar organizatorjem po nekaterih ocenah prinese od 1,5 do 2 milijona dolarjev čistega dobička. Prodajna uspešnica torej. Liga Lingerie Football League, v kateri nastopa deset klubov, se je začela pretekli konec tedna, na videu pa si lahko ogledate nekaj izsekov s treningov ekipe San Diego Seduction.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.