Vroča WFC ring bejba

Foto: Jernej Konjajev
Foto: Jernej Konjajev
Verjetno ni ljubitelja borilnih veščin v Sloveniji, ki še ne bi slišal za Tino Hercog. Prikupno Mariborčanko smo na zadnjih turnirjih naše največje organizacije WFC spoznali v vlogi ring dekleta. In tako kot je navdušila nas, verjamemo, da je tudi vas.
Oglej si celoten članek

Ravno zaradi tega smo Tino Hercog izbrali za prvo Fighter dekle meseca in se z njo sprva odpravili v Oazo, center vadbenih užitkov, nato pa še v Fight klub Gepard, kjer je moč Tininih udarcev preizkusil Redžo Ljutić, aktualni svetovni prvak v kickboksu in evropski in svetovni prvak v taekwon-doju. Tako Oazi kot Fight klubu Gepard se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje.

Za konec le še zapišimo, da naj Američani in UFC kar imajo Brittney Palmer in Arianny Celeste, kajti mi imamo Tino Hercog!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:22 5. Februar 2012.

    http://risporter.com/ostali-sporti/borilni-sporti/galerija-ufc-ring-dekle-arianny-playboy-18/ Raje gledam golo Arianny!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.