Žena zvezdnika Interja bolj vroča kot kdajkoli

Foto: Instagram
Oglej si celoten članek

Stara celina je v primežu vročinskega vala, številni zvezdniki is sveta športa pa so v teh dneh osvežitev poiskali v priljubljenih letoviščih.

Maruo Icardi, soigralec slovenskega vratarja Samirja Handanovića, in njegova žena Wanda Nara počitnikujeta v Francoski Polineziji.

Zvezdniški parček si je za oddih izbral otok Tetiaroa, katerega je leta 1966 za za naslednjih 99 let zakupil sloviti hollywoodski igralec Marlon Brando. 

Brando, ki se je v otok zaljubil med snemanjem filma Upor na ladji Bounty (1962), je pred več kot pol stoletja za zakup otoka odštel 200.000 ameriških dolarjev.

Icardi ter njegova soproga in agentka obenem, ki pa ne slovi zgolj po razgaljenih fotografijah na spletu, temveč tudi po izredno nespretnem upravljanju z moževo kariero, bivata v najprestižnejšem hotelu otoka The Brando, kjer je za nočitev potrebno odšteti 2500 dolarjev.

Nara na počitnicah uživa v lepotah Tiheha oceana in se pridno nastavlja fotografskemu objektivu ter s svojimi fotografijami tako kot običajno dviguje temperaturo na družbenih omrežjih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:58 29. Junij 2019.

    bo zanimivo videt reakcije otrok in vnukov, ko bojo te bejbe mame in babice :) Babi, zakaj pa maš take …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.