Vroče: Mayweather Ortiza prijel za vrat

Foto: Reuters Floyd Mayweather Victor Ortiz Foto: Reuters Floyd Mayweather Victor Ortiz Foto: Reuters Floyd Mayweather Victor Ortiz Foto: Reuters Floyd Mayweather Victor Ortiz Foto: Reuters Floyd Mayweather Victor Ortiz Foto: Reuters Floyd Mayweather Victor Ortiz Foto: Reuters Victor Ortiz Foto: Reuters Floyd Mayweather Foto: Reuters Victor Ortiz Foto: Reuters Floyd Mayweather Foto: Reuters Victor Ortiz Foto: Reuters Floyd Mayweather Foto: Reuters Victor Ortiz
V MGM Grand Garden Areni v Las Vegasu so v noči na soboto opravili uradno tehtanje pred nedeljskim boksarskim spektaklom, v katerem se bosta spopadla svetovni prvak po verziji WBC Victor Ortiz in izzivalec Floyd Mayweather Jr. Po pričakovanjih je bilo ozračje zelo naelektreno. Mayweather pa je Ortiza celo prijel za vrat, kar napoveduje spektakularno borbo. Povsem mimogrede: oba borca sta prestala tehtanje. Več v galeriji in videu.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.