Vročica korak od velikega finala

Foto: Reuters Miami Heat Foto: Reuters Miami Heat Foto: Reuters Miami Heat Foto: Reuters Miami Heat Foto: Reuters Miami Heat Foto: Reuters Miami Heat Foto: Reuters Miami Heat Foto: Reuters Miami Heat
Košarkarji Miami Heat so le še zmago oddaljeni od tretjega zaporednega nastopa v finalu lige NBA. Branilci naslova so v šesti tekmi polfinala vzhodne konference premagali Indiano Pacers z 90:79 in povedli s 3:2 v zmagah.
Oglej si celoten članek

Če bo Miami dobil tudi naslednjo tekmo v soboto v Indianapolisu, se bo v finalu pridružil San Antonio Spurs, ki je s 4:0 v zmagah izločil Memphis Grizzlies. Sicer bo sedma tekma v ponedeljek znova na Floridi, finale pa se bo v vsakem primeru začel naslednji četrtek.

Prvo ime tekme je bil LeBron James, ki je dosegel 30 točk, zbral 8 skoke in šest podaj, od tega 16 točk ter po štiri skoke in podaje v tretji četrtini, ko je Heat naredil odločilno razliko in tekmeca nadigral s 30:13.

Na drugi strani je Paul George dosegel 27 točk, 11 podaj in 5 skokov, a v ključnih trenutkih izgubil pet žog.

Liga NBA, finale vzhodne konference:
Miami Heat : Indiana Pacers 90:79
(Miami vodi s 3:2 v zmagah)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.