Vročica zdelala Grizlije

Foto: Profimedia
V najmočnejši košarkarski ligi na svetu so v noči na nedeljo odigrali sedem tekem.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Miamija so visoko s 115:89 premagali Memphis Grizzlies in dosegli pomembno zmago, s katero so utrdili osmo mesto v vzhodni konferenci. Goran Dragić je za ekipo s Floride v 25 minutah dosegel po osem košev, podaj in skokov.

Pri Miamiju je bil s 23 točkami najbolj učinkovit Tyler Johnson, na nasprotni strani je Andrew Harrison dosegel 17 točk, JaMychal Green pa je z 10 točkami in 11 skoki dosegel takoimenovani dvojni dvojček.

Po napornem ritmu, nazadnje je Miami v soboto izgubil na gostovanju v New Orleansu, je pred Dragićem in soigralci krajši premor z dvema prostima dnevoma, nato na Florido prihaja neposredni tekmec za končnico Philadelphia.

Morala na psu Dragić: To postaja frustrirajoče in žalostno

NBA, izidi:

Miami Heat - Memphis Grizzlies 115:89
Goran Dragić 8 točk, skokov in podaj za Miami.

Philadelphia 76ers - Orlando Magic 116:105
New York Knicks - Boston Celtics 112:121
Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder 112:80
Utah Jazz - Dallas Mavericks 97:90
Phoenix Suns - Portland Trail Blazers 104:106
Minnesota Timberwolves - Chicago Bulls 122:104
Sacramento Kings - Los Angeles Lakers 108:113

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.