Vršič postavil Maribor pred denar

Foto: www.nkolimpija.si
Foto: www.nkolimpija.si
Slovenski državni prvak NK Maribor se je zadnji dan prestopnega roka okrepil z nekdanjim slovenskim reprezentantom Daretom Vršičem.
Oglej si celoten članek

Slovenski vezist Dare Vršič je novi član Maribora, s katerim je podpisal triinpolletno pogodbo. Nekdanji slovenski reprezentant je nazadnje igral za Austrio z Dunaja, že v nedeljo pa se bo vijoličastim pridružil na pripravah v Turčiji. Vršič v Maribor prihaja brez odškodnine, v Ljudskem vrtu pa bo nosil številko 22.

''Želeli smo se okrepiti na igralnem položaju, ki bo v prihodnosti najbolj problematičen glede na odhod Dejana Mezge. Imeli smo dva kandidata, Agima Ibraimija in Dareta Vršiča. Dobili smo Dareta, ki se je odrekel velikemu delu finančnega kolača pri dunajski Austrii in s tem pokazal, da mu je veliko do kariere ter ambicioznosti. Ob tem pa se je prilagodil našim finančnim razmeram in naši finančni hierarhiji. Ta se začenja pri našem kapetanu, ki je nedotakljiv po človeški, športni in finančni plati. Zelo smo veseli, da smo dobili tako kakovostnega igralca. Želimo mu vso srečo, od njega ogromno pričakujemo, kajti v takšnem klubu do zdaj še ni igral,'' je novo uspešno kadrovsko potezo predstavil športni direktor Zlatko Zahovič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:29 31. Januar 2014.

    pluvajte zdaj po njem.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.