Vršič se vrača sredi pomladi

Foto: Žurnal24 Dare Vršič po poškodbi dobro okreva.
Slovenski nogometni reprezentant Dare Vršič dobro okreva po hudi poškodbi, ko si je zlomil kost v nogi. Na igrišča naj bi se vrnil sredi spomladanskega dela sezone.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni reprezentant Dare Vršič, član romunskega prvoligaša Politehnica iz Temišvara, dobro okreva po hudi poškodbi, ko si je zlomil kost v nogi. Po operaciji v Bologni, kjer je Vršič tudi na rehabilitaciji, je te dni opravil kontrolni pregled v Temišvaru ter se vrnil v Italijo, kjer bo predvidoma še tri tedne. Po zdravniškem mnenju bo Vršič lahko začel vaditi v svojem klubu, v katerem pričakujejo, da naj bi bil nared za vrnitev na igrišča sredi spomladanskega dela sezone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.