Vsaj en Slovenec v finalu lige prvakov

Foto: EPA
Foto: EPA
Evropska rokometna zveza je danes opravila žreb polfinala lige prvakov.
Oglej si celoten članek

Na zaključnem turnirju v nemškem Kölnu 3. in 4. junija se bosta prvi dan za vstop v finale borila madžarski Veszprem in francoski Paris St. Germain, drugi polfinalni par je Vardar Skopje - Barcelona.

Na zaključnem turnirju bodo nastopili štirje slovenski rokometaši, vratar Parižanov Gorazd Škof ter člani Veszprema Dragan Gajić, Gašper Marguč in Blaž Blagotinšek. Slovenija bo tako imela v finalu enega predstavnika ob zmagi Francozov in tri ob uspehu Madžarov.

Na poti na "final four" so Makedonci izločili Flensburg-Handewitt, Barcelona je bila boljša od Kiela, PSG od madžarskega Picka Szegeda, Veszprem pa je premagal francoski Montpellier. Odkar se igrajo zaključni turnirji v Nemčiji, prvič na sklepnem dejanju sezone sicer ne bo nastopil kateri od nemških klubov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.