Vsak večer zre v daljavo in ga čaka

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Izginotje Emiliana Sale piše srce parajoče zgodbe.
Oglej si celoten članek

Sredi januarja je svetovna javnost pretresena spremljala zgodbo o izginulem letalu, na katerem je bil argentinski nogometaš Emiliano Sala. Ob poletu iz Nantesa v Cardiff je malo potniško letalo očitno strmoglavilo v morje.

Našli letalo "Med razbitinami se vidi ena oseba"

Potem, ko začetna iskalna akcija ni bila uspešna, so v preteklih dneh našli domnevne ostanke letala, v njem pa še eno človeško telo. Upanja na rešitev Sale in pilota praktično ni več, dogodek pa je pustil globoke brazgotine na dušah Salinih bližnjih.

Eden od tistih, ki Argentinca najbolj pogreša, je njegova psička Nala. Slednjo je Sala, ki je v Nantesu živel sam, dobil že leta 2015, kmalu po selitvi v omenjeni francoski klub. 

Po letalski nesreči je skrb za Nalo prevzela Emilianova sestra Romina. Odkar je psička v novem domu, se vsak večer postavi pred prag, se umiri, zre v daljavo in čaka na svojega lastnika.

Neverjetni prizori Čustveno slovo od izginulega nogometaša

Vez, ki se splete med psi in njihovimi skrbniki je včasih zares ganljiva, Nala in Emiliano sta le še en dokaz tega.

Foto: Facebook Emiliano Sala

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 19:05 5. Februar 2019.

    Tra, la la .. nakladanje!

  • 11:25 5. Februar 2019.

    Ja,ko bi le ljudje bili vsaj malo kot tale psička,bi bil svet veliko lepši.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.