"Vsak živi svoje življenje."

Foto: EPA
Foto: EPA
Medtem ko je Vidal uspešno začel pot v svojem novem klubu Bayern München, je njegov oče noč preživel na policijski postaji.
Oglej si celoten članek

"Moj oče je dovolj  star, da ve kaj dela. Jaz imamo svojo družino, soprogo in dva otroka, ob tem skrbim še za svojo mamo. Moj oče živi svoje življenje, jaz pa moje," je Arturo Vidal, nov igralec nemškega prvaka, povedal za Bild.de.

Njegovega očeta so na dan Vidalove uradne predstavitve v Bayernu aretirali v Santiago de Chile. Pri sebi je imel štiri vrečic kokaina. Po nekaj urah so očeta čilenskega reprezentanta spet izpustili, grozi mu pa zaporna kazen.

Tudi Vidal je letos že poskrbel za škandal, ko je med Copo Americo razbil svojega Ferrarija Trenutno se želi nogometaš osredotočiti le na šport, saj ga čaka v Bayernu pomembna sezona. Letos si želijo Nemci končno osvojiti Ligo prvakov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.