Vsakemu igralcu vila in 45 tisoč evrov

Foto: EPA
Foto: EPA
Slonokoščena obala je ena najrevnejših držav na svetu, toda po nagradah, ki jih bodo njeni nogometaši dobili za osvojitev afriškega prvenstva v Ekvatorialni Gvineji, se to nikakor ne zazna.
Oglej si celoten članek

Vsak izmed reprezentantov bo po osvojitvi naslova afriških prvakov v last dobil vilo, vredno 45.000 evrov, poleg tega pa še gotovino v isti vrednosti. Še nekoliko več bo prejel selektor Herve Renard, domači mediji poročajo, da bo bogatejši za 114.000 evrov, poleg tega pa ga čaka še državno odlikovanje. Iz predsedniškega kabineta sporočajo, da bo država odlikovala še najboljše igralce, brata Yayo in Kola Toureja, Siako Tieneja in vratarja Boubacarja Barryja.

Slednji je v finalu, v katerem je Slonokoščena obala po streljanju enajstmetrovk premagala Gano, ubranil dva strela z bele točke, poleg tega pa dosegel še odločilni gol.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.