Vse dogovorjeno za prestop Neuerja

Foto: Žurnal24 Manuel Neuer branil kot nor
Bayern iz Münchna se je po poročanju revije Kicker s Schalkejem dogovoril za prestop Manuela Neuerja na Bavarsko. Bayern naj bi za zelo iskanega 25-letnega čuvaja mreže skupaj odštel 25 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Kot poroča Kicker, naj bi münchenski Bayern Schalkeju takoj odštel 18 milijonov evrov, nadaljnje tri milijone bo plačal, če Bavarci osvojijo 23. naslov državnih prvakov, še nadaljnje štiri milijone evrov pa, če Bavarcem uspe osvojiti Ligo prvakov. Bayern načrtuje, da bo Manuela Neuerja, ki naj bi podpisal štiriletno pogodbo (letno naj bi prejemal po šest milijonov evrov), uradno predstavil med 23. in 26. majem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.