Vse manj upanja, da Gogi igra na EP

Foto: EPA
Foto: EPA
Po pogovoru Gorana Dragića s predsednikom ekipe Miami Heat Patom Rileyjem je najverjetneje že odločeno, da Gogi ne bo zaigral na Eurobasketu.
Oglej si celoten članek

Po pisanju ameriških medijev se je Goran Dragić sestal s predsednikom Vročice Patom Rileyjem, med pogovorom pa naj bi se skupaj odločila, da bi bilo za slovenskega košarkarja najbolje, če se ne udeleži tokratnega Eurobasketa. Po mnenju prvega moža Miamija bi bilo za Gogija precej koristneje, da bi celotno poletje preživel na jugu Floride, kjer naj bi se povsem posvetil pripravam na novo sezono, prvo celotno v dresu Miamija.

Pri ESPN so še zapisali, da se je Dragić  tako ali tako nagibal k odločitvi, da bi tokrat izpustil igranje za reprezentanco. Kot glavna vzroka so navedli podpis nove pogodbe, do tega ja sicer prišlo, in nosečnost njegove žene.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.