Vsega dva tedna pred ZOI šokantna odločitev Mikaele Shiffrin

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Mikaela Shiffrin je odpustila svojega dolgoletnega trenerja vsega dva tedna pred ZOI.
Oglej si celoten članek

Vodilna smučarka svetovnega pokala Američanka Mikaela Shiffrin je dobra dva tedna pred začetkom olimpijskih iger v Pekingu prekinila sodelovanje z enim od najtesnejših sodelavcev v ekipi. Kot poroča portal Skiracing.com, je njenega dolgoletnega trenerja Jeffa Lackiea zamenjal Coley Oliver.

Lackie je s Shiffrinovo sodeloval šest let. Direktor ameriške ekipe Jesse Hunt je potrdil zamenjavo in pristavil, da bo Shiffrinova odslej več sodelovala z ameriško reprezentanco. Po poročanju Skiracing.com je Lackie trenutno doma v Kanadi, kjer se zdravi od covida-19. Glavni trener Mikaele Shifrin ostaja Mike Day, vodja ekipe pa njena mama Eileen Shiffrin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 05:43 19. Januar 2022.

    Pri američanih ni bolniške sredi dela ... Ne more si trener privoščiti, da dobi covid sredi sezone.

  • 23:32 18. Januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 19:29 18. Januar 2022.

    ma zdaj me pa firbec matra kakšne notranje razprtije so imeli. Ker to da trenerja odpustiš kar sredi sezone ni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.