Vsem na očeh mu je v roke pomolila listek s telefonsko številko

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Gavi je ta teden podaljšal pogodbo z Barcelono z milijardno odkupno klavzulo, šov pa je ukradla mladenka, ki mu je vpričo vseh v roke dala listek s svojo telefonsko številko.
Oglej si celoten članek

Španski nogometni prvoligaš Barcelona je podaljšal pogodbo z mladim vezistom Gavijem.18-letnik je podpisal pogodbo do junija leta 2026, v njej pa je odkupna klavzula v višini milijarde evrov. A šov mu je na svečani prireditvi v Barceloni ukradla postavna mladenka, ki se je zaradi svoje poteze hitro znašla v viralnem posnetku na družbenih omrežjih.

Ko je Gaviju prinesla Barcelonino zastavo v podpis, je izkoristila priložnost in 18-letniku v roke pomolila še listek s svojo telefonsko število. Kaj je z listkom storil Gavi, (še) ni znano ... Je pa spodnji posnetek hitro postal viralen, v enem dnevu si ga je ogledalo že več kot 15 milijonov uporabnikov Twitterja. 

V Barcelono je prišel že pri 11 letih
Gavi je v Barcelono prišel pri 11 letih iz seviljskega Betisa. Za prvo ekipo katalonskega kluba je debitiral pri 17 letih in 24 dneh, s čimer je bil četrti najmlajši v zgodovini kluba. Za Barcelono je doslej odigral 54 tekem in dosegel dva gola, za Španijo, za katero je prvič zaigral pri 17 letih in 62 dneh ter je bil tako najmlajši članski reprezentant španske vrste v zgodovini, pa je zbral deset tekem in zadetek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.