Vsi se sprašujejo: Le kako je to lahko zgrešil?

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Zgodi se tudi najboljšim, ne le tistim v šoli, ki se osnov šele učijo ...
Oglej si celoten članek

"Le kako je lahko zgrešil to?" se sprašujejo hrvaški mediji, potem ko je košarkar Cibone Lovro Mazalin zgrešil neovirano polaganje na tekmi regionalne lige. Ne zgrešil, pravzaprav je težko dejati, o čem je 25-letnik razmišljal, ko se je odpravil v dvokorak, a vsekakor je jasno, da z glavo ni bil pri stvari. "Največji zgrešeni 'zicer' v zgodovini lige Aba," so zapisali pri tiket.ba.

Cibona je tekmo lige Aba z ekipo MZT Skopje v makedonski prestolnici izgubila s 74:87, v tretji četrtini je hrvaška ekipa zmogla vsega pet točk. Srbski tabloid Kurir je dodal, da se je Cibona v Skopju osramotila. "Pa saj to je cirkus," so zaključili v naslovu članka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.