Vsi Slovenci na tekmo v Courchevelu

Foto: Žurnal24 Mežnar je izpadel iz slovenske ekipe. (Foto: www.alesfevzer.com)
Na drugo tekmo poletne velike nagrade v smučarskih skokih so se uvrstili vsi slovenski skakalci. V Courchevelu sredi francoskih Alp je bil najdaljši Mitja Mežnar, ki je pristal kot šestnajsti.
Oglej si celoten članek

Na drugi posamični tekmi poletne velike nagrade v Courchevelu bo v petek nastopilo vseh šest Slovencev, ki so danes tekmovali v kvalifikacijah. Najboljši je bil Mitja Mežnar na 16. mestu. Najboljši v kvalifikacijah je bil Avstrijec David Zauner.

Mežnar je kot edini Slovenec preskočil 120 metrov. Sledil mu je s 119 metri Primož Pikl na 24. mestu, Robert Kranjec je bil 27. s 115.5 metri, od 34. do 38. mesta pa so se razporedili Jurij Tepeš, Peter Prevc in Jernej Damjan. S 123 metri je bil od elitne deseterice najdaljši Poljak Adam Malysz.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.