"Vstani sin, je že sedem." "Kdo? Spet Cavani?"

Foto: Profimedia
Navijači beograjskega Partizana so dočakali svojih pet minut in si po društvenih mrežah dali duška ob Zvezdinem visokem porazu proti PSG-u.
Oglej si celoten članek

Prepričljiv poraz Crvene zvezde na gostovanju pri zvezdniškem PSG-u s 6:1 je vzpodbudil navijače Partizana, da so si izmislili nekaj zelo zabavnih šal na račun svojih večnih rivalov.

"Nocoj ni izžrebana sedmica, imamo pa eno šestico. Čestitamo srečnemu dobitniku iz Beograda, naslov Ljutice Bogdana 1a," se je glasil zgolj eden izmed bolj zabavnih komentarjev.

Foto: Facebook Crvena zvezda meme

Spet druge navijače je končni rezultat spomnil na teniški dvoboj: "Kdaj Zvezda začne z drugim nizom proti PSG-u?"

Foto: Facebook Crvena zvezda meme

Nekateri pa se bojijo, kako se bodo navijači Zvezde zjutraj vstali: "Budi zjutraj mati sina, navijača Zvezde: 'Vstani sin, sedem je.' 'Kdo? Cavani?'"

Crveni zvezdi niso prizanesli niti tuji navijači: "Crvena zvezda je bila neporažena na zadnjih 34 tekmah. Proti komu za vraga so igrali?"

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:35 5. Oktober 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > Sexydrom.com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.