Vstopnice so že na voljo

Foto: Profimedia slovenska nogometna reprezentanca Wembley
Varovance Tomaža Kavčiča konec marca čaka tekma z Belorusijo.
Oglej si celoten članek

Slovenska nogometna reprezentanca bo 27. marca v Stožicah ob 20.15 odigrala prijateljsko tekmo z Belorusijo. Z Nogometne zveze Slovenije so sporočili, da so vstopnice že v prodaji, na voljo so za 15 evrov.

Slovenska izbrana vrsta se bo prav na tekmi z Belorusijo premierno predstavila domači javnosti pod vodstvom novega selektorja Tomaža Kavčiča, ki bo razkril seznam vpoklicanih reprezentantov prihodnji teden. Slovenska reprezentanca si želi glasno podporo s tribun, ki bi ji dala nov zagon za pomembne izzive.

Slovenska izbrana vrsta bo sicer prvo tekmo v letu 2018 odigrala 23. marca ob 20.45, ko se bo v Celovcu pomerila z Avstrijo. Tudi za to tekmo je na spletni strani NZS že možno kupiti vstopnice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.