Vstopnice za Chelsea le še do sobote

Foto: EPA
Foto: EPA
Po rekordnem navijaškem obisku Gelsenkirchna se obeta nova invazija privržencev Maribora, tokrat na Stamford Bridge.
Oglej si celoten članek

Na Auf Schalke Areni se je zbralo 1300 navijačev Maribora, s čimer je tekma proti Schalkeju v drugem kolu Lige prvakov postala rekordna za slovenske prvake, ki jih na gostovanju še nikoli ni spremljalo toliko simpatizerjev.

Naslednja preizkušnja v elitnem evropskem tekmovanju četo Anteja Šimundže čaka čez teden dni (21. oktober), ko se bodo v gosteh pomerili s slovitim Chealsejem. V Ljudskem vrtu zatrjujejo, da se glede na povpraševanje spet obeta množično vijoličasto romanje v tujino.

Zadnji rok: sobota ob 12.30

Predstavniki londonskega kluba so za sedež v gostujočem navijaškem sektorju določili ceno 45 evrov. Dragoceni lističi hitro dobivajo lastnike, preostale vstopnice si lahko priskrbite v Vijol'čni bajti - med tednom med 9. in 19. uro, v soboto pa od 9.00 do 12.30. Sobota je tudi skrajni rok za nakup vstopnice za tekmo na Stamford Bridgu, kasnejši nakup ne bo mogoč. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.