Vstopnice za Maribor gredo za med

Foto: Pixsell Dinamo Maribor vstopnice Foto: Pixsell Dinamo Maribor vstopnice Foto: Pixsell Dinamo Maribor vstopnice Foto: Pixsell Dinamo Maribor vstopnice Foto: Pixsell Dinamo Maribor vstopnice
Zagrebški Maksimir bo v sredo gostil prvo tekmo četrtega predkola kvalifikacij za Ligo prvakov med Dinamom in Mariborom. Medtem ko bo v hrvaško prestolnico potovalo prek tisoč navijačev vijoličastih, si lahko tudi Dinamo obeta glasno podporo s tribun, saj gredo vstopnice odlično v prodajo. Vrsta je dolga tudi do 300 metrov.
Oglej si celoten članek

Že v nedeljo smo pisali, da Dinamo na povratnem srečanju v Mariboru ne bo imel svojih navijačev, saj se bojijo novih izgredov Bad Blue Boysov (BBB). Povsem drugače pa bo seveda na prvi tekmi v Zagrebu, ko bo Dinamo lahko računal na glasno podporo svojih pristašev. Iz Zagreba namreč prihajajo novice, da gredo vstopnice v prodajo za med. Ne nazadnje je tudi cena simbolična (največ deset kun), tako da lahko pričakujemo poln stadion.

Pomoč s tribun bodo na prvi tekmi imeli tudi Mariborčani, za katere naj bi pesti stiskalo prek tisoč navijačev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.