Vstopnice za Top 16 že v prodaji

Foto: Žurnal24 Tudi za Top 16 se bodo vstopnice prodajale v paketih. (Foto: Anže Petkovšek)
Pri Unionu Olimpiji so ob 12. uri začeli prodajati pakete vstopnic za evroligaške tekme v Top 16. A le za nekatere. Prednost nakupa imajo lastniki sezonskih vstopnic in paketov, ki bodo lahko podaljšali sedeže.
Oglej si celoten članek

Za vse druge bodo trije dragoceni lističi na voljo od srede, ko se bo začela prodaja prek spletnih strani Eventim.si in Mojekarte.si ter drugih prodajnih mest Eventima.

Malenkost dražje
Cene za drugi del najprestižnejšega evropskega klubskega tekmovanja bodo nekoliko dražje. Za tri tekme bodo dijaki in študentje morali plačati 30 evrov; prva vrsta ob parketu bo stala 450, druga 300, sedež v loži pa 135 evrov.

Tekme ob četrtkih
Ljubljančani bodo vse dvoboje igrali ob četrtkih, le termin zadnjega kola še ni določen, saj se morata po pravilih obe tekmi v skupini začeti ob isti uri.

Prvo tekmo bodo zeleno-beli igrali v gosteh pri Lottomatici, in sicer 20. januarja ob 21. uri. Prva tekma v dvorani Stožice pa bo 27. januarja ob 20.45 proti aktualnemu evropskemu prvaku Barceloni. Nato se bodo Ljubljančani dvakrat srečali z Maccabijem, najprej v gosteh (3. 2.) in nato v Stožicah (17. 2.). Teden dni pozneje bodo še enkrat gostitelji, tekmovanje v Top 16 pa bodo sklenili v začetku marca v Barceloni.

V četrtfinale, kjer se bo igralo na tri zmage, se bosta uvrstili po dve najboljši ekipi iz vsake od štirih skupin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.