Vučinić: "Vesel sem, da bom igral za Juve"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Juventusov trener Antonio Conte si lahko oddahne in zadovoljno pomane roke. Posel je sklenjen: v Torino prihaja črnogorski napadalec Mirko Vučinić. Antonio Valencia pa je za štiri leta podaljšal pogodbo z Manchester Unitedom.
Oglej si celoten članek

"Juventus je dosegel sporazum z Romo glede prestopa Mirka Vučinića, za katerega bo klub Rimljanom v treh letih plačal 15 milijonov evrov. Obenem sta Juventus in Vučinić podpisala štiriletno pogodbo," so zapisali na spletni strani novega kluba Mirka Vučinića. Za 27-letnega Črnogorca, ki je po pet let igral tako za Romo kot Lecce, sta se zanimala med drugim tudi Tottenham in Manchester United, a je bila stara dama najhitrejša.


Njen trener Antonio Conte je tako le dobil novo napadalno moč, potem ko sta odpadla podpisa Sergia Agüera (Manchester City) in Giuseppeja Rossija, ki ostaja pri Villarrealu. Zato pa Črnogorčev prihod v območje nejasnosti potiska usodo Amaurija in Fabia Quagliarelle. Če ne prej, bo Vučinić debitiral 28. avgusta, ko v prvem kolu nove sezone Serie A igrajo z Udinesejem.

Valencia še štiri leta vrag

Ekvadorec Antonio Valencia je podpisal novo štiriletno pogodbo z angleškim nogometnim velikanom Manchester Unitedom. Petindvajsetletnik je v Manchester prišel leta 2009 iz Wigana in je imel še veljavno pogodbo za naslednji dve leti. Maja letos je postal prvi Ekvadorec, ki je osvojil naslov angleškega prvaka, za reprezentanco pa je na 44 tekmah zbral šest zadetkov. Valencia je za spletno stran kluba povedal, da "želi v prihodnje igralsko še bolj napredovati", trener Alex Ferguson pa je dejal, da v klubu zelo cenijo njegovo hitrost, gibljivost na igrišču in univerzalnost.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.