Vučkić: Mislim, da sem dobro izbral

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Haris Vučkić bo kot posojeni nogometaš Newcastla vsaj mesec dni igral v drugi najmočnejši angleški ligi, kjer bo branil barve ambicioznega Cardiffa.
Oglej si celoten članek

"Mislim, da sem dobro izbral. Pogovoril sem se s trenerjem Alanom Pardewom in prišla sva do zaključka, da bo to najbolje. Cardiff je uspešen klub, ki se želi prebiti v Premier League. Komaj čakam, da začnem," je v pogovoru za Nogomanio izjavil nadarjeni slovenski nogometaš.

Newcastle United sicer igra odlično, pred jutrišnjem derbijem s Tottenhamom je peti na lestvici Premier League. "Glede na to, da gre ekipi zelo dobro, je razumljivo, da trener ne menja veliko. Videl sem, da priložnosti v tem trenutku zame ne bo, in začel sem razmišljati o tem, da bi minutažo zbiral kje drugje. To bo zame nova izkušnja, ki se je že zelo veselim. Championship je dobra in močna liga, zdaj moram le dobro trenirati in se dokazati novemu trenerju," je dejal mladi Slovenec in dodal: "Po enem mesecu bomo posojo lahko raztegnili do konca sezone. Če bo za to seveda obstajal interes. Kar se Newcastla tiče, imam podpisano pogodbo in verjamem, da se bom v klub vrnil še močnejši."

Devetnajstletni Vučkić bi lahko za Cardiff zaigral že na sobotni tekmi proti Leicester Cityju, o svoji vlogi pri Valižanih pa meni: "Soigralcev ne poznam, niti načina igre. Mislim pa, da ne bom igral na krilu, temveč v zvezni vrsti. Bomo videli."

Vučkić je v tej sezoni sicer petkrat zaigral na tekmah Newcastla, prislužil pa si je tudi dva prvenstvena nastopa v prvi enajsterici srak. Od prve minute je zaigral proti Liverpoolu in West Bromwich Albionu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.