Vučkić na pogovorih z Olimpijo

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pri Olimpiji je športni direktor Nenad protega potrdil sestanek s Harisom Vučkićem.
Oglej si celoten članek

Pri ljubljanski Olimpiji so v prestopnem roku že poskrbeli za prihod štirih igralcev, za slovenske prvake bodo v naslednji sezoni tako zaigrali Andraž Kirm, Etien Velikonja, Leo Ejup in Đorđe Crnomarković. A igralski kader še ni sestavljen, novi športni direktoe Nenad Protega ima namen opraviti pogovore še z nekaj nogometaši.

V javnosti se govori o kar nekaj imenih, največ govoric pa sta sprožila nekdanja reprezentanta  Dalibor Stevanović in Haris Vučkić. Slednji je že vrsto let član Newcastla, a pri srakah doslej ni dobil prave priložnosti za dokazovanje, novi član lige Championshio ga je večinoma posojal v druge klube, v minuli sezoni je tako Vučkić igral v dresu Wigana, pred tem pa je imel še odlično sezono pri škotskem velikanu Rangersu. Protega je za Ekipo potrdil, da se je sestal z Vučkićem, a pri tem ostal brez komentarja o njegovi igralski prihodnosti. Zaenkrat je verjetneje, da bo vezist, ki je za Slovenijo v članski konkurenci zbral en nastop, znova ostal na otoku. 

"Športni direktor opravlja pogovore, kaj drugega ne moremo potrditi ali zanikati. Več bo znanega ob čez nekaj dni. Ob vsaki okrepitvi in sklenjenem sodelovanju bomo seveda obvestili javnost," so nam dejali v klubu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.