Vučkić navdušuje v dresu Rangersov

Haris Vučkić je v treh mesecih postal ljubljenec navijačev škotskega velikana. Vse njegove zadetkev škotskem Championshipu si lahko pogledate v videu.
Oglej si celoten članek

Nekdanji član Domžal in Newcastla Haris Vučkić je januarja prispel v Glasgow, kjer je v slabih treh mesecih zabil že devet golov, od tega osem v prvenstvu, enega pa je dodal v škotskem pokalu.

Dvaindvajsetletni nogometaš za Rangerse igra kot posojeni nogometaš Newcastla, v zadnjih mesecih pa je izjavil, da se s k srakam, kjer v članski konkurenci ni dobil prave priložnosti, ne namerava vrniti. 

Škotski velikan, ki se je po bankrotu v sezoni 2011/12 preselil v četrto škotsko ligo, je trenutno tretji po 35. kolih v škotskem Championshipu. Rangersi zaostajajo za obema kluboma iz Edinburgha - Heartsi so si z 90 točkami že priigrali vrnitev v Premiership, drugi Hibernian pa ima ob 67 točkah le točko več od Rangersov. Slednja dva se bosta s četrtouvrščenim klubom Queen of South v play-offu pomerila še za preostalo mesto, ki vodi med elito. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.