Vučkić pri Rooneyju doma: izgubil z Realom!

Nogometaš Manchestra Uniteda Wayne Rooney je med tednom pri sebi doma organiziral turnir v nogometni videoigri Fifa 12. Slovenske barve je z Realom Madridom zastopal Haris Vučkić, ki je izgubil proti obema kasnejšima finalistoma, Rooneyju in Joleonu Lescottu (Manchester City).
Oglej si celoten članek

Haris Vučkić se je pomeril tudi s pevcem Ollyjem Mursom (igral je z ekipo Manchestra Uniteda), natančnejši rezultati tekem pa niso znani. Joleon Lescott je Wayna Rooneyja, svojega večnega "Fifa rivala", premagal po izvajanju najstrožjih kazni. Oba sta seveda upravljala moštvi, za kateri igrata tudi v resničnem svetu.

Več o virtualnem rivalstvu med Rooneyjem in Lescottom si lahko s komentarjem Sebastjana Cimerotića preberete TUKAJ.

Vučkić se je po porazu v soboto vrnil v ekipo Newcastla in odigral prve ligaške minute po 28. avgustu. Več TUKAJ.

Takole je ameriška vratarka Hope Solo pred časom premagala košarkarja Steva Nasha:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.