Vugrinec bo igral za Makedonijo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekdanji slovenski reprezentant Renato Vugrinec bo lahko nastopal za rokometno reprezentanco Makedonije, poroča današnje Delo.
Oglej si celoten članek

Mednarodna rokometna zveza (IHF) je namreč prižgala zeleno luč, da lahko 38-letni nekdanji član slovenske izbrane vrste odslej nosi majico z makedonskim grbom.

Vugrinec, desni zunanji igralec skopskega Metalurga, je kljub 38 letom še vedno v vrhunski formi. V prejšnjem tednu je k zmagi Metalurga v osmini finala Lige prvakov s 23:17 nad danskim Koldingom prispeval kar 13 golov.

Za slovensko reprezentanco je Vugrinec odigral 187 tekem in dosegel kar 616 golov. Bil je tudi član reprezentance, ki je leta 2004 na evropskem prvenstvu v Ljubljani osvojila srebrno medaljo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.