Vujačić se je vrnil v Italijo

Foto: Profimedia Saša Vujačić v dresu New York Knicks.
Saša Vujačić v dresu New York Knicks.
Slovenski košarkar Saša Vujačić, ki je zadnji dve sezoni igral v ligi NBA pri ekipi New York Knicks, se je za dvoletno sodelovanje dogovoril z italijanskim prvoligašem Fiat Torinom.
Oglej si celoten članek

Triintridesetletni Saša Vujačić ima v pogodbi z novim klubom možnost, da prekine pogodbo do 17. septembra, če se dogovori s katerim moštvom iz lige NBA.

Vujačić je profesionalno kariero začel v Italiji pri moštvu Snaidero Udine, leta 2004 se je preselil v ligo NBA, kjer je igral za Los Angeles Lakers, s katerim je osvojil dva šampionska prstana, New Jersey Nets, Los Angeles Clippers in nazadnje za New York Knicks. Vmes je igral v Turčiji pri Andolu Efesu in Istanbulu, v Italiji v Reyer Venezia Mestre ter v Španiji pri Laboral Kutxi.

NBA Irving in Thomas imata nov dom

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.