Vujačić se vrača v ligo NBA

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kot danes poroča spletna stran www.espn.com, bo slovenski košarkar Saša Vujačić v prihodnji sezoni član ekipe NBA New York Knicks.
Oglej si celoten članek

Saša Vujačić (201 cm, 1984) se tako vrača v severnoameriško poklicno košarkarsko ligo. Vsaj eno leto bo član New Yorka, ki ga vodi Phil Jackson, trener ekipe pa je Derek Fisher. Omenjeni trojec je že sodeloval v moštvu Los Angeles Lakers.

Vujačić je začel kariero v Mariboru, od tam se je selil na Polzelo, potem pa v italijanski Videm, Los Angeles Lakers, New Jersey, Anadolu Efes, Los Angeles Clippers, Kutxo Laboral in Istanbul.

V letih 2009 in 2010 je je bil dvakrat prvak Lige NBA, zadnja štiri leta je bil dejaven v evropskih klubih. New York je pred časom podpisal pogodbe z nekdanjimi člani jezernikov Lamarjem Odomom, Shannonom Brownom in DJ Mbengo, a nihče ni v velikem jabolku ostal prav dolgo. Knicksi imajo zdaj z Vujačićem 12 igralcev z zajamčenimi pogodbami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.