Vujačičeve bolečine vse močnejše

Foto: Žurnal24 sasa_vujacic1_2009_rogla_nik
Saša Vujačič, ki je z ekipo Los Angeles Lakers osvojil naslov prvaka severnoameriške košarkarske lige NBA, se bo v naslednjih dneh posvetil intenzivni terapiji kolena.
Oglej si celoten članek

Če ne bo težav, se bo Vujačič pripravam slovenske reprezentance znova priključil, sicer pa se bo moral vrniti v Los Angeles. Večina ostalih slovenskih reprezentantov pa bo po petnajstih dneh intenzivnih priprav odšla na krajši počitek. Varovanci Jureta Zdovca so na Rogli in v Kranjski Gori opravili prvi ciklus priprav, ki je temeljil predvsem na pridobivanju telesne zdržljivosti. Najboljši slovenski košarkarji se bodo znova zbrali v soboto, 8. avgusta, ker jih v nadaljevanju priprav čakata tekmi z rusko reprezentanco, tudi tokrat pa v slovenskem dresu ne bo Vujačiča.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.