Vujošević že drugič v nekaj mesecih napadel igralca

Košarkarji Partizana so, kljub 21 točkam Eda Murića, vpisali nov poraz, tokrat jih je v Jeruzalemu premagal Hapoel (82:79). Poraz povsem ob koncu tekme je več kot očitno razbesnel trenerja Beograjčanov - Duška Vujoševića.
Oglej si celoten članek

Črno-beli so v tretjem kolu prve faze EuroCupa utrpeli še tretji poraz, jeruzalemski Hapoel je po preobratu v zadnji čertini prišel do prve zmage v tekmovanju (82:79). Partizan je nekajkrat vodil tudi za deset točk, a je popustil v zadnji čertini (26:13) in na koncu izpustil zmago. Prvi strelec srbske ekipe je bil slovenski reprezentant Edo Murić, ki je 21 točkam dodal še sedem skokov.

Pet sekund pred koncem so gostje sicer prišli do izenačenja (79:79), v zadnjem napadu pa je odgovornost pri domačih prevzel Derwin Kitchen in zadel ob prekršku Đorđeja Gagića ter s črte prostih metov zapečatil zmago. Trener Partizana Duško Vujošević več kot očitno ni ni bil zadovoljen z reakcijo Mihajla Andrića v zadnji akciji, zato je 20-letnega krilnega igralca tudi udaril.

Po tekmi je trener Beograjčanov sicer dejal, da je njegova ekipa igrala dobro in da je ponosen na svoje varovance: "V prvih treh četrtinah smo bili v igri za zmago, a če želite zmagati v Jeruzalemu, morate celotno tekmo odigrati na visokem nivoju. Ponosen sem na moje igralce, danes so odigrali dobro. Čestitke Hapoelu za zmago."

Kritični tudi Grobarji

Vujošević, glavni akter dominacije Partizana pod srbskimi in jadranskimi obroči v zadnjih letih, je znan po zahtevnih trenažnih metodah, provokativnih izjavah in temperamentnem vodenju tekme. Pritisk na sodnike in žaljenje lastnih igralcev so pač njegov slog, zatjujejo privrženci Partizana. 

Črnogorski trener je že drugič v zadnjih mesecih fizično napadel svojega igralca. Spomladi je, prav tako pred objektivi kamer, za vrat zgrabil Bogdana Bogdanovića, ki je letos poleti sicer prestopil k Fenerbahčeju. Zaradi obnašanja v Jeruzalemu je tokrat prejel nekaj kritik tudi s strani "grobarjev", ki so sicer nezadovoljni z igrami, ki jih njihovo moštvo kaže v tej sezoni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.