Vujović bo kljub osebni tragediji vodil Slovenijo

Foto: Profimedia
Selektor slovenske moške rokometne reprezentance Veselin Vujović bo navzlic tragičnemu dogodku in smrti mame vodil svoje izbrance na bližnjih kvalifikacijskih tekmah z Madžarsko za nastop na svetovnem prvenstvu 2019.
Oglej si celoten članek

Črnogorski strokovnjak na slovenski klopi na današnji novinarski konferenci v Pretorski palači v Kopru niti z besedo ni omenil tragičnega dogodka, informacija o tem je zaokrožila šele po koncu novinarske konference, kjer so Vujović, Vid Kavtičnik in Gašper Marguč razgrnili načrte za bližnja dvoboja z vzhodnimi sosedi.

Samozavestni Vujović: Verjamem v sposobnosti svojih varovancev

Direktor reprezentance Uroš Mohorič je za časnik Delo pojasnil, da bo Vujović kljub vsemu vodil Slovence na obeh tekmah: "Vuja je zelo dobro prenesel tragično novico, odločil se je, da bo v soboto normalno na klopi vodil ekipo. Pogreba, ki bo v soboto v Cetinju, pa se ne bo mogel udeležiti."

Prva tekma bo v soboto v Kopru, povratna pa v sredo, 13. junija, v Veszpremu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:28 9. Junij 2018.

    Vsak se poslovi na svoj nacin. Mogoce bolj zaluje kot kdorkoli drug. Njegova osebna odlocitev, ki je nima nihce pravice …

  • 18:11 8. Junij 2018.

    Kaksen clovek pa si, da ne gres na pogreb svoje mame?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.