Vujović odločil, kdo ostaja doma

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Selektor slovenske rokometne reprezentance Veselin Vujović je določil seznam 17 igralcev, ki jih bo popeljal na olimpijske igre 2016.
Oglej si celoten članek

V Brazilijo bo odpotovalo 17 slovenskih rokometnih reprezentantov, petnajst jih bo lahko po pravilih mednarodnega olimpijskega komiteja nastanjenih v olimpijski vasi, dva pa izven nje. Pravico nastopa ima 14 igralcev, možna je menjava vratarja kadarkoli med turnirjem ter dve menjavi igralcev, ena do četrtfinala, ena pa kadarkoli. 

Selektor Veselin Vujović se je odločil, da na OI 2016 ne bosta odpotovala Gašper Marguč in Sebastian Skube, štirinajsterico pa bo selektor naknadno določil pred turnirjem.

Reprezentanca bo danes opravila še popoldanski trening, po dnevu počitka pa se bo spet zbrala v petek v Kozini, od koder bo v Rio de Janeiro odpotovala v ponedeljek zgodaj zjutraj in sicer prek Benetk ter Lizbone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.