Vukčević v smrtni nevarnosti

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemški nogometaš hrvaških korenin Boris Vukčević se je hudo poškodoval v prometni nesreči. Dvaindvajsetletnik je trenutno v komi in se še vedno bori za svoje življenje.
Oglej si celoten članek

Boris Vukčević, mladi, 22-letni nogometaš Hoffenheima in nekdanji občasni nemški reprezentant selekcije do 21 let, se je danes dopoldne hudo poškodoval v prometni nesreči. Dvaindvajsetletnik je po trčenju s tovornjakom na cesti med Hoffenheimom in Heidelbergom dobil težke poškodbe glave, zaradi katerih se nahaja v komi in v smrtni nevarnosti.

"Poškodbe so resne, Borisa so v bolnišnici v Heidelbergu, kamor so ga pripeljali s helikopterjem, operirali, stanje je kritično. Prav vse v klubu je novica šokirala, naše misli so pri Borisu in njegovi družini," je pretresen generalni direktor Hoffenheima Andreas Müller. Vukčević naj bi po podatkih policije s svojim mercedesom zaradi neznanih razlogov zaprl pot tovornemu vozilu, katerega voznik je bil lažje poškodovan.

Nogometaš, rojen v Osijeku, je v Hoffenheim prišel leta 2008 iz Stuttgarta, za svoj klub je odigral 78 tekem, v katerih je dosegel tri gole. V letošnji sezoni je igral le na eni tekmi, pri porazu proti Freiburgu (3:5) se je tudi vpisal med strelce. Za reprezentanco Nemčije do 21 let je zbral šest nastopov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:32 29. September 2012.

    "Nahaja" se v komi? Vse O. K. z vami?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.