Vukotić naj bi vedel, kdo je streljal nanj

Foto: EPA
Foto: EPA
Neznani napadalec je v petek v podgoriškem naselju Zabjelo ustrelil trenerja nogometnega kluba Budučnost Miodraga Vukotića.
Oglej si celoten članek

V petek okoli 20. ure je prišlo do streljanja na pakirišču zgradbe, v kateri domuje trener črnogorskega nogometnega kluba Miodrag Vukotić

Po poročanju črnogorskih medijev so nekdanjega nogometaša AC Milana, Empolija, Zete, Rieda, Vojvodine in Budučnosti po napadu prepeljali v bolnišnico. Dvainštiridesetletni nogometni strokovnjak ni v življenjski nevarnosti.

Policija je že prijela nekaj osumljencev, preiskava pa je v polnem teku. Možje v modrem med drugim preverjajo ozadje spora, v katerega naj bi se v lokalu zapletel trener črnogorske ekipe.

''Vukotić najverjetneje ve, kdo je streljal nanj, vendar ne govori o tem,'' predstavnika policije citira spletni portal Vijesti.me.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.