Wade: "Pripravljeni smo za odločitev"

Foto: Žurnal24 Darilo navijačev Bullsov LeBronu: Jordanove superge. Pravijo, da je res kralj, a
Wade pravi, da so pripravljeni za odločitev. Sam naj bi jo sprejel v začetku tedna. Je najbližje Bullsom. Stoudemire se morda že v ponedeljek odloči za Knicks. James pa se bo odločil po 8. juliju.
Oglej si celoten članek
Fantje so se zdaj umaknili, da bi premislili o vseh ponudbah, ki so jih prejeli.
Henry Thomas, Boshev in Wadov agent

Prve tri dni julija so se prosti košarkarji LeBron James, Dwyane Wade, Chris Bosh, Amare Stoudemire, Tony Parker, Carlos Boozer … pogovarjali z Knicks, Nets, Cavaliers, Bulls, Heati, Clippers … Na nedeljski ameriški praznik četrti julij je bilo v Clevelandu, Chicagu, na Floridi in v New Yorku relativno mirno. Mirno pred nevihto, mirno pred ognjemetom prestopov, ki naj bi se zgodili že v tem tednu. "Prepričan sem, da smo vsi pripravljeni, da sprejmemo odločitev," je dejal Wade, ki je kot edini napovedal, da jo bo sprejel že v prvi polovici tedna. Dosedanji zvezdnik Heatov se je dvakrat srečal z Bulls, po enkrat z Knicks in Nets, ta ponedeljek se vrača v Miami, kjer mu posebno dobrodošlico pripravljajo navijači, da bi ga le prepričali, naj ostane.

Norišnica je še mnogo večja, kot smo si vsi mislili. Vedeli smo, da bo to poletje nekaj posebnega, a dogaja se nekaj, kar se v tem športu ni še nikdar zgodilo. Uživamo, ko nas novačijo, a po drugi strani si želimo, da čim prej sprejmemo odločitev.
Dwyane Wade

Najbolj oblegan je bil dom Jamesa, praznik pa je preživel v družinskem krogu, da bi v miru premislil. Pred tem se je srečal s šesterico klubov, njegov agent pa je na koncu še drugič sprejel predstavnike Knicksov. Ne gre pričakovati, da bi LeBron odločitev obelodanil že v nekaj dneh, saj ima za ta teden predvidene druge aktivnosti (npr. Nikeov košarkarski kamp). Dosedanji zvezdnik Cavaliersov bo odprl tudi svojo novo spletno stran. Urejal naj bi jo kar sam in na dan odprtja oznanil svojo naslednjo destinacijo (lebronjames.com).

Zdi se, da bo odločitev o prestopu prvi sprejel Stoudemire, ki se ta ponedeljek mudi v New Yorku in se še drugič srečuje z Knicks. Da bi ponovno igral pod vodstvom Mikea D'Antonija, naj bi mu ponudili 100 milijonov ameriških dolarjev za pet sezon.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.