Washington "pričaral" 170 milijonov za zvezdnika

Foto: EPA john wall
Košarkar John Wall je podaljšal sodelovanje z Washingtonom, po poročanju ameriških medijev pa bo za novo štiriletno pogodbo prejel kar 170 milijonov dolarjev.
Oglej si celoten članek

Zasedba iz ameriške prestolnice se je v minuli sezoni prebila v polfinale končnice v vzhodni konferenci, kjer je morala priznati premoč Boston Celtics.

Nova pogodba med Johnom Wallom in Washingtonom bo stopila v veljavo leta 2019. Šestindvajsetletni branilec, ki je doslej štirikrat nastopil na tekmi zvezdnikov v ameriški ligi NBA, je v minuli sezoni dosegal 23,1 točke in 10,8 podaje na tekmo, ob Russellu Westbrooku (Oklahoma City) in Jamesu Hardnu (Houston) pa je bil edini v ligi NBA, ki je na tekmo zbral več kot 20 točk in deset podaj na tekmo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.